Lærermodul

Med Fonitternes Lærermodul har talepædagoger og andre voksne mulighed for at oprette et skræddersyet træningsforløb til det enkelte barn. I lærermodulet er det muligt at følge med i barnets progression gennem øvelserne, se statistik om fejlrater og lytte til de lydfiler, som bliver afspillet og optaget i appen.

Adgang til lærermodulet forudsætter at kommunen, skolen eller enkeltpersoner har købt abonnement på lærermodulet, af Dictus. Priser og vilkår for abonnement fås ved at rette henvendelse til info@dictus.dk

Skræddersy et træningsforløb

For at knytte forbindelse til en elev, klikker man på Tilføj ny bruger og indtaster elevens brugernavn. Næste gang eleven logger på med appen, har han eller hun mulighed for at acceptere eller afvise din anmodning om at administrere træningsforløbet.

Som i appen er det muligt at vælge mellem 20 forskellige par af mål- og erstatningslyde:

Fonitterne er seje!

I Lærermodulet har man yderligere mulighed for at specificere, i hvilken kontekst mål- og erstatningslydene skal optræde. Det kan fx være, at man ønsker kun at træne lydene, når de forekommer initialt eller finalt, eller når de optræder i konsonantklynger:

Fonitterne er seje!

Følg med i træningens progression

Når din anmodning er accepteret, kan du følge med i barnets progression gennem træningsforløbet. Du kan se hvor langt barnet er kommet i øvelserne, hvor lang tid der er brugt på træningen, og fejlprocenten for de enkelte spilsessioner:

Fonitterne er seje!

Klikker man på Detaljer, har man desuden mulighed for at se, hvilke ordeksempler der indgår i den pågældende træningssession. Klikker man på Lyt, kan man høre den lydfil, barnet er blevet præsenteret for:

Fonitterne er seje!

Arbejder man med udtaleøvelser, har man desuden mulighed for at høre de indtalinger, barnet har optaget i spillet:

Fonitterne er seje!